۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير
1400/08/09
سامانه ارزیابی کتابخانه ها و کتابداران دانشگاههای علوم پزشکی کشور
سامانه ارزیابی کتابخانه ها و کتابداران دانشگاههای علوم پزشکی کشور از ماموریت های محوله مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به کلان منطقه 2 آمایشی با محوریت دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، طراحی و در مورخه 1400/07/28 رونمایی و جهت عملیاتی شدن به تمامی دانشگاههای علوم پزشکی کشور ابلاغ شد.
به گزارش مدیریت محترم اطلاع رسانی و تامین منابع علمی دانشگاه، دکتر علی رشیدی مراسم رونمایی و بهره برداری از سامانه ارزیابی کتابداران و کتابخانه های علوم پزشکی کشور با حضور بیش از 520 نفر از مدیران و کتابداران کتابخانه های علوم پزشکی کشور برگزار شد. در این مراسم جناب آقای دکتر کبیری رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این محصول را نتیجه ماموریت واگذار شده به کلان منطقه دو آمایشی با محوریت دانشگاه علوم پزشکی ارومیه معرفی نمودند و اعلام نمودند طبق اعلام رسمی معاون محترم تحقیقات و فناوری جناب آقای دکتر نجفی، نتایج حاصل از ارزیابی توسط این سامانه در ارزشیابی سالیانه معاونت تحقیقات و فناوری مورد استفاده قرار خواهد گرفت. در این مراسم جناب آقای دکتر علی رشیدی مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه درخصوص اهمیت، ویژگی ها و ارزشهای افزوده این سامانه سخنرانی نمودند. در ادامه همکاران فنی سامانه در خصوص ویژگیهای کاربری و شاخص ها به مهمترین موارد اشاره نمودند. خانم دکتر فرزانه فضلی معاون مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی نیز از زحمات تیم فنی و حمایت های جناب آقای دکتر کبیری تشکر و قدردانی نمودند و ابراز امیدواری نمودند این سامانه اسباب توسعه و پویایی در خدمات کتابداران و کتابخانه ها را فراهم نماید.
سامانه از طریق آدرس اینترنتی   http://libval.research.ac.ir     در دسترس کاربران می باشد.
تصاویر مرتبط
تعداد بازدید:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)