۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير
1400/09/21
دسترسی به سامانه مشابهت یاب
درباره سامانه
سامانه مشابهت یاب با نام انگلیسی Paper Plagiarism Checker و مخفف PPC از خرداد ماه سال 1396 توسط مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طراحی و پیاده‌سازی شد.
اهداف
هدف از طراحی و اجرای سامانه سامانه مشابهت یاب، فراهم سازی دسترسی رایگان و آسان اعضای هیات علمی،‌ پژوهشگران و کارشناسان به نتایج مشابهت‌یابی مقالات برای بررسی Plagiarism یا سرقت علمی مقالات است.
دسترسی به سامانه
در حال حاضر دسترسی این سامانه فقط در اختیار اعضای هیات علمی وزارت بهداشت و دانشگاه‌‌های علوم پزشکی کشور و کارشناسان پژوهشی، کمیته های اخلاق، اطلاع رسانی، منابع علمی و علم سنجی دانشگاه هاست.
ثبت‌نام در سامانه
خدمات این سامانه در حال حاضر از طریق ثبت‌نام آزاد نیست و صرفا دسترسی به آن جهت اعضای هیات علمی وزارت بهداشت و دانشگاه‌‌های علوم پزشکی کشور و کارشناسان پژوهشی، کمیته های اخلاق، اطلاع رسانی، منابع علمی و علم سنجی دانشگاه‌ها تعریف شده است.

لینک دسترسی به سامانه:
تصاویر مرتبط
تعداد بازدید:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)